Ik ben beschikbaar voor lokale alsook gezamenlijke projecten. Gebruik het formulier om te informeren naar tarieven en beschikbaarheid, of gewoon om "hallo" te zeggen.

Tel.
+324 98 59 24 27

E-mail
loresannenfotografie@gmail.com

Adres 
Oude Veerlebaan 56,
2430 LaakdalToen ik klein was droomde ik ervan om fotografe te worden. Na toch een grote aarzeling heb ik ervoor gekozen om mijn dromen waar te maken. Ik ben begonnen aan de studie Fotografie & Beeldende kunsten. Daar heb ik ontdekt dat het niet alleen het vastleggen van prachtige momenten mij interesseerde, maar ook het verhaal vertellen van de mensen voor mijn lens.

Zelf ben ik ondertussen 25 jaar jong en droom ik ervan om later mijn eigen leven in beeld te brengen. Niet enkel en alleen mijn toekomstige gezin, maar ook al de mensen rondom mij. Om mijn/hun geluk en liefde vast te leggen op beeld.

Deze passie van fotografie wil ik graag met jullie delen. Ik wil ook jullie geluk en liefde op beeld zetten en dit voor altijd vereeuwigen. Dat doe ik aan de hand van leuke kleine opdrachtjes. Dat het nooit een verplichting voelt voor jullie. Dat het geen stijve bedoeling word maar een heel leuk moment waaraan jullie kunnen terug denken.

Als je met je gezin een fotoshoot boekt, moet je je zeker en vast geen zorgen maken over dat je kind er misschien geen zin in heeft. Ik zal allerlei props meenemen zodat het voor je kind een enorme speeltuin word van kleine opdrachtjes die leuk op beeld staan.

Door die kleine opdrachtjes/props breng ik jullie geluk echt in beeld. Dit is niet geposeerd en doet jullie echt lachen op de moment zelf wat natuurlijk zorgt voor het juiste beeld. Dat heb ik zelf ook het liefste, de spontane lachende foto’s waar je uren naar kan terug blijven kijken en denken.

Hopelijk zie ik jou eens een keertje voor mijn lens! Stel dat je nog niet overtuigd bent, ik wil ook zeker en vast eerst eens afspreken (online in tijden van Covid) voor een eerste ontmoeting. Dan kunnen we nog altijd verder afspreken. 

Using Format