Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Huwelijk

vanaf € 1500

Huwelijksfotografie is een vak apart. Je moet op de juiste plaats op het juiste moment zijn. Ik leg graag de  romantische beelden vast alsook de onverwachte momenten.

Een huwelijksreportage is een investering, daarom is het heel belangrijk dat jullie achter de beeldstijl staan van de fotograaf.

Een huwelijksreportage is ook niet iets wat je alle dagen doet en meestal maar één keer. Daarom deel ik ook graag mijn bevindingen in een handige wedding guide. Daarin kunnen jullie lezen wat er van jullie verwacht word en waar ik me die dag juist ga bezig houden alsook een korte opsomming van wat er allemaal gebeurd die dag.

Foto sessies

vanaf € 200

Foto sessies kan van alles zijn. Ik doe buiten huwelijksreportages ook: koppels, zwangerschaps, pasgeboren, vriendschap, families, gezin, ... .

Deze kunnen allemaal op verschillende locaties. Ikzelf ben fan van in de natuur maar als je zelf een locatie voorstel hebt, aarzel dan zeker en vast niet om deze door te geven. Ook wil ik gerust naar jullie thuis komen. Alles is mogelijk.

Bij deze foto sessies is het niet de bedoeling dat je statische beelden krijgt. Ik werk heel graag met opdrachtjes waarin jullie dan jullie zelf kunnen zijn en er dan spontane foto's uit voortkomen. Dit leg ik ook allemaal uit in de verschillende guides die ik heb voor elke foto sessie.

Samenwerkingen

vanaf € 250

Ik ben nu zelf al een aantal jaar geleden in het "ondernemersbootje" gestapt en ik weet maar al te goed dat dit niet gemakkelijk is. Daarom sta ik zeker en vast open voor samenwerkingen.

Niet enkel sta ik open voor samenwerkingen met bedrijven maar leg ik ook graag jou bedrijf vast op beeld. Zodat ook jij jou bedrijf met de juiste beelden kan voorstellen naar de buitenwereld.


Ben je er klaar voor?

Heb je voldoende info verkregen via de website en ben je klaar om een foto sessie te boeken? Of heb je toch nog meer vragen?
Aarzel dan zeker en vast niet om me te contacteren en er zal snel een eerste ontmoeting plaatsvinden!

Tel.
+32 498 59 24 27

E-mail
loresannenfotografie@gmail.comAlgemene voorwaarden

De fotograaf zorgt ervoor dat de foto’s dubbel worden opgeslagen en heeft steeds een back-upcamera bij.

De fotograaf is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen.

Je krijgt enkele dagen na de shoot een kleine preview via Instagram of mail toegestuurd. Let op! Deze beelden zijn nog niet in hoge resolutie dus deze gebruik je best nog niet voor afdrukken. De foto’s mogen natuurlijk al wel gedeeld worden met anderen mits vermelding van Lore Sannen Fotografie.

De geselecteerde beelden worden, afhankelijk van de drukte, ongeveer drie weken na de shoot bewerkt aangeleverd via een online galerij waar je ze in hoge resolutie kan downloaden of via Wetransfer.

Het aantal afgeleverde foto's hangt af van verschillende variabelen en kan vooraf niet precies vastgelegd worden.

De foto’s die je ontvangt sluiten aan bij mijn fotografiestijl en mogen niet nabewerkt worden met bijvoorbeeld filters. Je krijgt de foto’s in kleur en enkele foto’s in zwart wit. De foto's die de selectie niet haalden of de RAW-beelden kunnen onder geen enkel beding verkregen worden.

De foto’s die je ontvangt sluiten aan bij mijn fotografiestijl en daarom moet er steeds vermeld worden van wie deze foto's zijn.

De fotograaf heeft het recht om de foto’s te gebruiken voor marketing- en publicatiedoeleinden (wil je dit niet, vraag ik om het schriftelijk door te geven)

De fotograaf blijft het auteursrecht behouden van de afgeleverde foto's. Dient u de foto's voor andere publicaties te gebruiken (krant, affiches, promotiemateriaal, advertenties, ... ) moet dat steeds gevraagd worden.

De betaaldatum op de factuur dient gerespecteerd te worden.

Bij annulering binnen de laatste 14 dagen voor opdracht zal het voorschot niet terug betaald kunnen worden.

De fotograaf kan op elk moment haar prijs aanpassen. De prijs die wordt afgesproken op het moment van de boeking, blijft wel gelden.

Bij betaling van de factuur ga je akkoord met de algemene voorwaarden.


Using Format